Van A tot Z: totaalpakket

Van het uitgraven van de grond tot het storten van vloeren, wanden en kelderdak: Afzinkkelderbouw.nl levert een totaalpakket aan werkzaamheden. U heeft maar met één partij te maken.

Maatwerk

Doordat wij de afzinkkelder op locatie storten, levert Afzinkkelderbouw.nl altijd maatwerk. Het op locatie storten bespaart u ook kosten. De kelder hoeft namelijk niet apart getransporteerd te worden.

Afspraak maken

Na ons eerste contact zullen wij een afspraak maken om bij u de situatie te komen bekijken. Door middel van advies en onderzoek kunnen wij u de mogelijkheden laten zien die er mogelijk zijn op uw perceel.
 

Technisch uitwerken

Na overleg en onderzoek kunnen wij aan de hand van uw wensen het project in werking zetten. De architect kan dan een berekening maken en dit uitwerken met een technische tekening en een visualisatie.

Vergunning

Als de wensen en berekeningen klaar zijn kan deze ingediend worden voor de vergunnig aanvraag bij de gemeente. Als deze goed gekeurd wordt dan kunnen wij de kelderbouw in gang zetten. Natuurlijk begeleiden wij u ook hier mee.
 

Kelder wordt geplaatst

Dan kunnen onze specialisten beginnen met bouwen. Dit zal door onze jarenlange ervaring vakkundig worden afgehandeld volgens ons 4 stappenplan.
 

Afwerken

De kelder zit in de grond en dan kan het afwerken van de bodem en de vloer beginnen.
 

Bovenbouw

Ook de bovenbouw kunnen wij verzorgen. Wij doen namelijk meer dan alleen afzinkkelders plaatsen.


Voor meer informatie neem contact met ons op!

Architect tekenen afzinkkelder

afzinkkelder onderzoek

Afzinkkelder Nieuwbouw